Maas kennis met Eetzakelijk

Met Dari Gunung als uw bedrijfsmasseur zorgt u voor de bevordering van een gezond werkgeverschap en een aangename werktevredenheid door vermindering van werkgerelateerde klachten bij uw werknemers.

Voor een nog betere werktevredenheid is Dari Gunung een samenwerking aangegaan met EetZakelijk, voor al uw zakelijke restaurant afspraken, maar ook voor privé!

Met EetZakelijk bespaart u bij deelnemende restaurants tot wel 25% op de totale rekening. Dus zowel op het eten als op de dranken.

Dat betekent dat u nu tijdens zakelijke lunches en diners ook nog eens flink kunt besparen! Meet co-workers, lunch met prospects, dineer met klanten. Zó doen ondernemers zaken, in een prettige sfeer, niet alleen op de werkvloer maar ook bij lunches en diners.

Het enige wat u hoeft te doen is bij het afrekenen even uw EetZakelijk-pas meegeven, en de korting wordt direct verrekend. U hoeft niet eens te reserveren om van uw voordelen te kunnen genieten, u bent altijd welkom!

Uw voordeel!!

Klanten van Dari Gunung betalen een speciaal tarief van € 75,– voor het EetZakelijk lidmaatschap. Niet alleen het eerste jaar, maar ook de jaren erna. En u ontvangt een welkomstvoucher ter waarde van € 25,–.

De voucher gebruikt u als extra korting wanneer u de EetZakelijk kaart voor het eerst gebruikt.

Wilt u kennis maken met EetZakelijk?

Met gemiddeld een paar keer per jaar lekker eten heeft u uw kaart er al uit.

Vraag uw lidmaatschap aan via: www.eetzakelijk.nl/darigunung

EetZakelijk will de locale zakelijke markt van restaurantgebuikers kennis laten maken met een selectie bijzondere, kwalitatieve restaurants, met als doel een langdurig, voor beide partijen vruchtvolle relatie tussen hen op te bouwen.

Voor meer informatie neemt u contact op met EetZakelijk 085 -0479800