Overzicht Testimonials Massagepraktijk Dari Gunung

Dari Gunung kan van alles beweren over de massage die hij geeft, toch kan hij dit beter over laten aan zijn cliënten. Wil je ook een testimonial plaatsen doe dat dan rechts..

Je overgeven aan een ontspanningsmassage door Hans is als een lange, aangename reis maken. Een reis waarbij je allerlei overwoekerde paden in de jungle van je lichaam (her)ontdekt en vrijmaakt. Om deze vervolgens met plezier, soms opluchting, weer te bewandelen.
Na afloop voel je nog weken het effect van de vrijgemaakte paden, ontdek je nieuwe wegen en mogelijkheden. Dat geeft nieuwe energie en leidt tot hernieuwde kennismaking met jezelf.

Paul Oomen,

Buiten dat de massages kwalitatief zeer goed in orde zijn is ook het contact met Hans prettig. In een behandeling vind ik de rust om de rest van de week weer te kunnen knallen. Ik ben nu een aantal keer langs geweest en kijk al weer uit naar de volgende keer. Mijn complimenten!
Sam,

Emark in Haarlem is een online marketingbureau in Haarlem. Wij vinden het belangrijk om goed te zorgen voor onze klanten en voor onze medewerkers.

De stoelmassages die Hans van den Berg maandelijks bij ons verzorgt, passen heel goed binnen deze doelstelling. De medewerkers kijken altijd weer uit naar dit rustpunt in de verder zo hectische werkomgeving.

Nieuwe werknemers moeten altijd even wennen. “Een masseur, is dat wel wat voor mij?” vragen ze zich af. Maar na de eerste maand, zijn de meesten overtuigd, en noteren ze de volgende keer weer snel in hun agenda zodat ze die datum zeker weer vrijhouden.

Arne Hendriks, Facility manager, Haarlem

Begin vorig jaar werd ik getroffen door een hernia. Nou kan een masseur dat natuurlijk niet verhelpen, maar de massages van Hans hebben er wel toe geleid dat de weg naar herstel een stuk prettiger verliep. Ik had erg veel last van bijkomende problemen, zoals spier verstijving en lage rug klachten, veroorzaakt door verkeerd bewegen en het reageren op de pijn van de hernia. De massages zorgden voor rust in mijn lichaam zodat slapen en meer van dat soort gewone dingen veel beter ging. En daarnaast blijft een massage simpelweg een heerlijke manier om weer wat op te laden en te ontspannen, broodnodig in mijn geval.
Groetjes,
Tom Kuurstra

Tom Kuurstra,

Sinds 17 september 2014 komt Hans van den Berg van massagepraktijk Dari Gunung één keer per maand bij MyParcel in Hoofddorp langs om de medewerkers een stoelmassage te geven.
Nu, na 4 maanden de massage van Dari Gunung te hebben ondergaan, kan ik zijn stoelmassage van harte aanbevelen bij andere (eventuele) opdrachtgevers.
Behalve een preventieve werking hebben de stoelmassages van Hans ook een positieve bijdrage aan de werksfeer.
De tijd dat de medewerkers de massage ondergaan wordt ruimschoots goed gemaakt door de inzet en flexibiliteit die de medewerkers tonen als blijk van tevredenheid.

Lars Vlietman,

Elke maand kijk ik uit naar het moment dat je weer bij ons in het pand bent voor de stoelmassages. Erg handig en verkwikkend onder werktijd.
G M,

1) ‘Ik vind het super dat er stoelmassages zijn! Ontspanning is echt belangrijk en om dat ook op de werkvloer te kunnen doen is fantastisch. Echt een mooi aanbod van BrandDeli.’
2) ‘Ik ben tevreden over Hans en de massages. Hans voelt naar mijn idee goed aan waar eventuele aandachtspunten zitten en geeft daar dan extra aandacht aan, waar ik ook effect van merk.’
3) ‘Ik vind de stoelmassages een fantastisch initiatief. De kwaliteit van Hans vind ik erg goed. Ik vertel ook tegen al mijn mediabureaus dat wij stoelmassages hebben en zij worden heel jaloers en zeggen letterlijk; wat hebben jullie voor fijne arbeidsvoorwaarden’

BrandDeli medewerkers,
www.branddeli.nl/

BrandDeli is een mediabedrijf dat op 1 november 2013 ontstaan is uit een samenwerking tussen Discovery Networks Benelux, Viacom International Media Networks en FOX International Channels. BrandDeli is een organisatie waar mensen en merken bij elkaar komen en waar iedereen zich optimaal inzet om de commerciële doelstellingen te behalen. Bij BrandDeli tref je meer dan 70 ondernemende collega’s aan in een professionele maar informele omgeving.

Bij BrandDeli werken mensen hard, onder druk en wordt er veel van ze verwacht. Aangezien onze mensen ons grootste goed zijn, willen we ook goed voor ze zorgen. Naast vers fruit, bootcamp, de juiste zithouding behoort de stoelmassage sinds 04 februari 2014 binnen ons Arbo pakket. Hans van den Berg (Dari Gunung) komt om de week een stoelmassage geven. Elke keer staan mensen in de rij om op de lijst te komen. Onze medewerkers ervaren het als een stukje ontspanning, om zo de spanning uit hun lijf te halen. Ook al zijn ze even van de werkplek en op dat moment niet productief, als ze vervolgens weer terugkeren zijn ze weer opgeladen en zullen we waarschijnlijk productiever zijn als dat ze de hele dag achter hun bureau zouden blijven zitten. Naast dat het goed voor ze is, vinden onze medewerkers het ook een heel mooi gebaar van ons als bedrijf.

Rebecca Hogenhout, , HR Manager BrandDeli
www.branddeli.nl

De stoelmassages van Dari Gunung zijn voor mij een ideale ‘break’ tijdens de werkdag. De stoelmassage is gemakkelijk in te plannen in mijn werkschema, het is ontspannend, effectief en het maakt me weer bewust van eventuele stresspunten in mijn nek en schouders. Ik kan het iedereen aanraden, vooral mensen die veel zittend werk doen.
Sabine van der Hulst , JenS Psychologisch Adviesbureau

Na de massage was ik helemaal tot rust gekomen! Precies wat ik op dat moment nodig had na een gespannen week op mijn werk. De reden dat ik het zo ontspannend vond kwam niet alleen door door de massage zelf maar ook, doordat ik ook heel gezellig gepraat heb tijdens me massage. Je was echt een luisterend oor en je masseerde precies op juiste plekken!
Wat heb ik daarna goed kunnen slapen! ????

Marisca Windhorst,

Sinds enige tijd verzorgt Hans van den Berg van Dari Gunung voor ons een maandelijkse stoelmassage. Na zo'n massage zijn rug en schouders weer helemaal los. Een aanrader voor iedereen!
Emprof,

Massage van Hans is heerlijk een cadeautje aan mezelf. Het voelt veilig en zeker en brengt me tot rust. Hans is heel invoelend en zacht en brengt me daar waar ik hoor, in mezelf.
Stance Oonk,

“Hans is een zeer getalenteerde masseur.
Toen ik de eerste massage van hem had gekregen was ik erg positief, maar ook verbaast hoe goed deze massage voelde!
Inmiddels hoor ik bij de vaste klantenkring van Dari Gunung.
Behalve de ontspanningsmassage op de tafel maak ik ook regelmatig gebruik van de stoelmassages.
Ik vind het concept van Dari Gunung heel goed, vooral binnen de zakelijk markt is hier veel behoefde aan.
Ik kan iedereen de massages van Dari Gunung aanbevelen”

Maria Hänsel ,

Beste Hans,

Met veel plezier heb ik de Kobido massage met je gevolgd. Je hebt heerlijke massage handen. Veel succes met je praktijk!

Hartelijke groet,

Kitty Suijker,

Door veelvuldig gebruik van Dari Gunung vanaf het begin van zijn bestaan ben ik nog steeds als zelfstandig ondernemer blessure- en stressvrij!
Van Regteren Makelaars o.g.,

Ha die Hans. Ik kwam je na jaren weer eens tegen op mijn route door KunstLijn Haarlem!
Helemaal onverwachts was je met je massagestoel tussen alle andere kunsten ook zeer Kunstig aanwezig.
Een nieuwe richting ben je ingegaan die helemaal bij je past.
Want dat heb ik meteen ook bij je kunnen ervaren: Een zeer ontspannen gevoel maakte zich van mij meester.
En ook de sereen en professioneel uitstraling is wat mij in je praktijk opviel. Ik hoop je het komende jaar weer eens gezellig op te zoeken voor een hernieuwde ontspannen ontmoeting!
Alvast fijne feestdagen en Al het beste voor het Nieuwe Jaar!

Paulina Regenboog,

Stevig onder handen genomen en daarna weer lekker fris als een hoentje de rest van de week aan de slag. Zeker aan te raden.
Ursula van Zantvliet Rozemeijer, Amsterdam

Vandaag 18jan.2011 voor het eerst een massage gehad bij Hans. Wat me vooral op viel tijdens de massage was de concentratie waarmee Hans zijn beroep uitoefent!Mijn complimenten. Ik werd me weer bewust van mijn lijf, waaronder mijn skelet,gek he,dat het zo werkt. Heerlijk om te spanning weg te voelen trekken via mijn ledematen. Even praten vooraf en achteraf, maar tijdens de sessie rust met af en toe een woord ter bevestiging van een pijntje hier of daar. Met respect voor het aan- en uitkleden, prima kom zeker terug. Nel
Nel van der Ploeg,

Na een dag op een bureaustoel zitten voel ik me soms wel eens wat stijfjes. Al vaker heb ik gedacht om hiervoor eens een massage te proberen. Zodoende heb ik vorige week een stoelmassage van Hans gekregen, dit is me erg goed bevallen. Een bijzonder ontspannen ervaring waar de massage precies het effect had waar ik op hoopte; een fris, ontspannen energiek lichaam.
Bart,

Hans heeft gouden handen. Het lukt hem elke keer om de spanning uit mijn rug te krijgen. Bedankt!
Hijko, Haarlem

Hans is een hele sympatieke man die je innerlijk volledig kan laten ontspannen met zijn methode van masseren. Ik ben een heel gespannen persoon maar Hans lukte het om mij tijdens de behandeling en na de behandeling een heel ontspannen gevoel te geven. Het is zeker voor herhaling vatbaar!
Monique jansen,

Als mede-indo die zelf wel eens pitjit massages doet, ging ik benieuwd (en misschien kritisch) naar Dari Gunung.
Nu had ik al enige jaren spit-achtige klachten in mijn onderrug en de laatste maanden last van vastzittende schouders.
Na één massage was ik al behoorlijk losser, maar na drie behandelingen heb ik weer volledige ruimte in mijn rug en schouders!
Heerlijk, dat ik weer vrij en pijnloos kan bewegen.
De pitjit technieken behoren m.i. toch tot de beste ter wereld!
Geen gekraak, geen pijn, alles wordt rustig en vakkundig weggemasseerd.
Ik heb ervan genoten.
Je kunt inderdaad lekker kletsen met Hans, en de adviezen zijn zinvol. Een kleine houdingsverandering doet wonderen.
Dank je wel Hans, terima kasih banyak!

A. M. , te H.

Een violist brengt zijn viool af en toe ter reparatie naar de vioolbouwer. En ik – als zangeres – neem af en toe een goede massage bij Hans van den Berg. Want zingen doe je niet alleen met je stem maar met je hele lichaam. Na een weldadige massage van nek en schouders heeft mijn stem weer ruimte en een goede klankbodem. Zodat ik mij weer helemaal kan geven op het concertpodium.
Hieke Meppelink, sopraan

Hans gaf mij een warm onthaal. De zorgvuldig ingerichte ruimte en zijn vriendelijke houding zorgde voor een gevoel van aandacht en rust.
De massage bracht me bij een zachtere kant van mezelf dan in de dagelijkse hectiek het geval is. Ik voelde me gerespecteerd en aangeraakt. Hans masseert met gevoel en aandacht. Dank je voor deze ervaring!

Baldur van Dongen,

Voor geestelijke ontspanning en verlichting van lichamelijke klachten kan ik de massages van Hans aan iedereen aanbevelen. Op beide gebieden heb ik er baat bij. Hans beheerst veel verschillende technieken en voelt goed aan wat je nodig hebt. Hij legt duidelijk uit wat en waarom hij bepaalde toepassingen gebruikt en gaat respectvol met je om. Heel fijn dat hij een praktijk bij Life Fit heeft, ik hoop dat dat nog lang zo blijft. Na het sporten, bij rugklachten, stress of als afsluiting van een hectische werkweek: door een massage van Hans voel je je weer als herboren!
Saskia van Loo, Haarlem

Drie massages van mijn vriend gekregen – een top kado! Heerlijk ontspannen, Hans weet precies waar knopen zich bevinden en masseert deze soepel weg. Hij is professioneel en gezellig – zijn massages zijn een echte aanrader!
Lorien,

Ik ben nu al voor de derde keer gemasseerd door Hans, lekker makkelijk bij Regus waar ik werk, ik hoefde er niet apart voor op pad. Ik snap niet hoe hij dat doet voor zo goedkoop maar ben er uiteraard heel blij mee! Na de eerste keer had ik pas door hoever je je hoofd eigenlijk kunt draaien, en ben ik een week supervrolijk er van geweest, nu heb ik geen pijn meer in mn schouders en gaat het steeds beter. Top want ik wist eigenlijk niet dat het kon, bedankt Hans!!!
Angelique Schuitema,

Na een stoelmassage van Hans van Dari Gunung kan ik weer QUICKFIT aan het werk!
Joyce de Haan, Account Mananger Corrodium B.V.

Drie massages van mijn vriend gekregen - een top kado! Heerlijk ontspannen, Hans weet precies waar knopen zich bevinden en masseert deze soepel weg. Hij is professioneel en gezellig - zijn massages zijn een echte aanrader!
Lorien, Haarlem

Iedere maand een moment van genieten en ontspannen. Even de BV-ik weer opladen. Een cadeautje voor jezelf!
Esther Deinum , Office & Administration Manager

Hoi Hans,

De dag dat je bij Life Fit stoelmassages gaf en ik je kaartje vroeg is niet tevergeefs geweest .Een goede massage om het geheel weer in balans te brengen en de overbelaste spieren van het nodige melkzuur te ontdoen, voelde prima aan. Ik ben blij met je en kom zeker weer eens langs. Tot de volgende ronde. Gea

Gea Ritskes,

Ik heb intens genoten van de heerlijke massages.Heerlijk zoals ieder stukje lijf aan de beurt kwam tot mijn lijf heerlijk aanvoelde.
Jijzelf straalt al rust uit en de manier waarop je te werk gaat is zo uitgebalanceerd en relaxed dat ik zelfs bijna in slaap viel.
In één woord “heerlijk”
groetjes, Paula

Paula van Duijn,

Hi Hans, vorige week een massage van jou ondergaan en kwam er weer herboren en vol energie vandaan. De gebieden die het moeilijk hebben, zoals de nek en schouders bij mij, krijgen dan extra aandacht van je met de nodige zorgvuldigheid. Hierna kan ik er weer een tijd tegen tot me lijf weer om een behandeling vraagt.
Dank je wel en tot de volgende keer,

Dina Hunia,

Was ik laatst te gast bij Van der Valk in Haarlem-zuid, kreeg ik enorm last van mijn schouder (spanning en verkeerde lighouding, niet in je eigen bed etc.). De balimedewerker vertelde dat er geen masseur in the house was maar gaven mij een kaartje van Hans, Dari Gunung! Helemaal goed die Hans! Zeer ontspannende massage genoten samen met tips om gestressde schouders te ontspannen! Wel jammer dat Hans geen massageroom in v/d Valk heeft dat zou nog mooier zijn, elke avond ontspannen!

Groet, Michael

Michael Plomp,

Na de massage was ik helemaal tot rust gekomen! Precies wat ik op dat moment nodig had na een gespannen week op mijn werk. De reden dat ik het zo ontspannend vond kwam niet alleen door door de massage zelf maar ook, doordat ik ook heel gezellig gepraat heb tijdens me massage. Je was echt een luisterend oor en je masseerde precies op juiste plekken!
Wat heb ik daarna goed kunnen slapen! 😉

Marisca Windhorst, Haarlem

Beste Hans,
Het voelde meteen vertrouwd bij je, hierdoor kon ik mezelf heerlijk ontspannen. De massage zelf vond ik ‘ top ‘.
De zachtheid van jouw handen, is voor mijn lichaam een weldaad. Na de behandeling heb ik nog úren nagenoten van het ontspannen gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit is voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt hiervoor en succes met je praktijk.

Bianca Esveldt,

I always feel re-energised, positive and focused after the session!
Saskia Spierenburg, Business Development and Commercial Manager

Als een gespannen veer neem ik plaats op de massagetafel. Na een massage van Hans verlaat ik die tafel soepel, ontspannen en verkwikt. Zijn geheim? Hij masseert met al zijn aandacht, weet precies waar de knelpunten zitten en gaat daar liefdevol mee aan de slag. Kortom, een echte vakman, die ik iedereen kan aanraden.
Carolina P,

Na jarenlang veel last te hebben gehad van rugklachten ( o.a. hernia ) ben ik na de massages van Dari Gunung super geholpen. Mijn klachten zijn bijna verdwenen, en kan eindelijk weer sporten zonder zorgen. Thanks
Mellanie Hoogstrate,

vorige week heb ik voor het eerst een stoelmassage gekregen van Hans en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het heerlijk vond. Omdat het op het werk was en in een drukke gang had ik wel wat tijd nodig om te ontspannen (tip: misschien een achtergrond muziekje erbij??) maar daarna kon ik er heerlijk van genieten. ik ervaarde het als een respect-, en liefdevolle behandeling die ik iedereen kan aanbevelen. ik ga zeker nog een keer als het uitkomt op de dag dat ik er ben. hans nogmaals bedankt !!
Met vriendelijke groet Anneke pley

Anneke pley,

Als trouwe bezoeker van LIFEFIT-sport in combinatie met sauna- ben ik zeer verheugd dat er nu een masseur is aangetreden bij LIFEFIt die daar ruim beschikbaar is met eigen ruimte en die niet alleen sportmassage kan geven, maar ook ontspanningsmassage geeft. Aan dat laatste heb ik gezien geestelijke stress op gezette tijden grote behoefte. Vandaag heb ik mijn eerste ontspanningsmassage (60min) van de aangetreden masseur Hans van de Berg gehad. Het resultaat was boven verwachting goed: ik voelde dat ik na afloop van de massage weer echt in evenwicht met mijzelf was gekomen en daarmee mezelf en de wereld weer aankon. Hans: Heel erg bedankt. De kracht van Hans wordt geleverd via een geconcentreerde en voortdurende aandacht die hij voor jouw lichaam en geest opbrengt. Hans zwijgt terecht tijdens zijn werk, hij is met alle aandacht met je bezig. Dat is alleen al een verademing vergeleken met pratende masseurs gedurende de behandeling. Je kunt met Hans wel praten maar dan vooraf op een stoel naast de massagetafel: daar wordt gepraat over klachten, mogelijke ingrepen, behandelingen, geneeswijzen. Is de werkwijze toegelicht en daarna door de client mede gekozen, dan is het stil: de behandeling verloopt in stilte: woorden zouden het echte werk alleen maar kunnen verstoren.
Bravo Hans: je behandeling was fijn en werkte zeer goed. Ik kom zeker terug.

Marten Fransen,

Hans heeft gouden handen. Het lukt hem elke keer om de spanning uit mijn rug te krijgen. Bedankt!
Hijko,

Voor geestelijke ontspanning en verlichting van lichamelijke klachten kan ik de massages van Hans aan iedereen aanbevelen. Op beide gebieden heb ik er baat bij. Hans beheerst veel verschillende technieken en voelt goed aan wat je nodig hebt. Hij legt duidelijk uit wat en waarom hij bepaalde toepassingen gebruikt en gaat respectvol met je om. Heel fijn dat hij een praktijk bij Life Fit heeft, ik hoop dat dat nog lang zo blijft. Na het sporten, bij rugklachten, stress of als afsluiting van een hectische werkweek: door een massage van Hans voel je je weer als herboren!
Saskia van Loo,

Hans, wederom genoten van jouw “gouden handen”! Ik voelde mezelf meteen beter doorstromen en zelfs mijn buikklachten waren voelbaar verminderd. Ik ben hier erg blij mee en verheug me alweer op de volgende massage. Ik ben in het verleden vaker gemasseerd, maar nog nooit op deze ontspannen manier. Ik vind je heel bekwaam.Bedankt hiervoor en tot heel gauw.
Beyyyyy, groetjes Bianca

Bianca Esveldt,

Hans is een zeer getalenteerde masseur. Toen ik de eerste massage van hem had gekregen was ik erg positief, maar ook verbaast hoe goed deze massage voelde! Inmiddels hoor ik bij de vaste klantenkring van Dari Gunung. Behalve de ontspanningsmassage op de tafel maak ik ook regelmatig gebruik van de stoelmassages. Ik vind het concept van Dari Gunung heel goed, vooral binnen de zakelijk markt is hier veel behoefde aan. Ik kan iedereen de massages van Dari Gunung aanbevelen
Maria Hänsel,

Goed gevoel bij Hans in de stoel. Als ik Hans ergens zie staan met zijn stoel geeft mij dat al een goed gevoel.
Wim Kruyt, Directeur MeerBusiness Duin en Bollenstreek

Je voelt de spanning uit je lichaam stromen en komt helemaal tot rust. Heerlijk! Bedankt!
Evelien van der Zaken,

Ik verbleef in het van der Valk Hotel in Haarlem-Zuid. Daar heb ik gevraagd naar de masseur van het hotel maar helaas waren die daar niet aanwezig. Het bedrijf Dari Gunung is dichtbij en even zoeken via google maps kwam ik hier.

Hans is een zeer bekwaam masseur met bijna een 6e zintuig in wat hij moet doen. Ik ben gegaan voor een stoelmassage dat zeer aangenaam was.

Als ik weer eens naar het hotel van der Valk in Haarlem-Zuid ga zal ik dat zeker met een bezoekje hier gaan combineren! 🙂 Et-Voila, een organiseer het jezelf welness pakket!

Erwin Dekker,

Adoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat heerlijk kan jij pijit echt op de traditionele indoneschische manier.
Zwaar heel zwaar niet iedereen kan dit aan,maar al zeker niet doen!!
Maar mijn hemel ik voelde mij als herboren,zoals jij diepte in kan masseren in fantastisch!!!! Wat heel fijn voelt is die energie die jij mee zendt!
Jij hebt magische Handjes koester die,en van mij kom je niet meer af.
Ik kan niet wachten op de volgende afspraak.
Salam en liefs, Daan

Danielle Hazekamp,

Via mijn werkgever kennis mogen maken met de stoelmassage van Hans. In eerste instantie was ik wat sceptisch, maar na mijn 2e behandeling vandaag ben ik verkocht!
Marlies Gerritsen, Haarlem

Onlangs heb ik mijn eerste massage gehad.
Eerder had ik al wel een stoel massage ondergaan maar nog nooit een echte ontspannings massage en was toch wel een beetje nerveus voor het toch wel bijna bloot zijn. Maar alle zenuwen waren totaal overbodig. Ik voelde me heerlijk ontspannen en voelde me echt in kundige handen.
Het was heerlijk en op een wolkend lopend ging ik naar huis, dit was de eerste, maar zeker niet de laatste dat ik hier een massage onderging.

Dore Buiting,

Op 25 juni gaf ik een afscheidsfeest van mijn werk en had daarbij Hans als masseur uitgenodigd om met zijn stoelmassages mijn feest een speciale touch te geven. Mede door zijn massage´s werd het een bijzonder geslaagd feest. De massage werd zeer professioneel door Hans uitgevoerd, ik kreeg veel positieve reacties van collega’s. Hans, mede namens mijn collega’s hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring! Hartelijke groet,
Wilma,

Hotstone stoelmassage, nieuw.. nog nooit eerder ervaren.
Ik kan het iedereen aanraden, heb me vooral de hele week daarna erg lekker gevoeld. Gewoon een ontspannen rug en hoofd. Heerlijk!!

Jolande Broeder,

Vandaag eens weer bij Hans geweest. Dat was echt heeeeerlijk! De pitjit doet me errrrg goed. Mijn rug “blessure” voelt wat ontspannender. Je advies om bij het staan het linker been te ontzien werkt ook heel goed.
Jou massages zijn echte “pitjit”, goed stevig, geen ge”aaid” (=zoals bij de peut). Je voelt dat er gewerkt wordt.
Tot ziens bij de volgende behandeling. Thx.

Amanda Tie,

Hai Hans.
Bedankt weer voor de héérlijke massage. Het was weer een weldaad voor mijn lichaam en geest. Totale ontspanning…jouw handen zijn van goud!
Jij voelt precies aan wat mijn lichaam nodig heeft…mij blijf je zeker terug zien….toppertje.

Tot snel weer.
Groeten Bianca

Bianca Esveldt,

Ontspanning! Even een momentje voor mezelf! En elke maand tel ik de dagen weer af tot mijn volgende afspraak….
Gwenny Mees, Recruiter / Owner at Hellopeople Recruitment

Toen ik 2 weken geleden hoorde dat er een stoelmassage masseur bij life fit ging komen, dacht ik geen seconde na,en maakte een afspraak. De volgende dag kwam ik bij Hans van den Berg met spanningshoofdpijn, en heeft dat verholpen om de spieren te ontspannen uit mijn rug naar mijn nek toe, sindsdien geen hoofdpijn meer . Heb meteen een rittenkaart gekocht met de fijne gedachte dat ik weer een afspraak kan maken.
Angela Gallo,

Via mijn werkgever kennis mogen maken met de stoelmassage van Hans. In eerste instantie was ik wat sceptisch, maar na mijn 2e behandeling vandaag ben ik verkocht!
Marlies Gerritsen,

Door veelvuldig gebruik van Dari Gunung vanaf het begin van zijn bestaan ben ik nog steeds als zelfstandig ondernemer blessure- en stressvrij!
Van Regteren Makelaars o.g.,

Ik zit in mijn eindexamenjaar van de middelbare school en heb het daardoor af en toe behoorlijk druk. Na een ietwat mislukte examenweek moest ik er weer tegenaan en daarbij helpt een massage. Ik hoef dan effetjes niet aan school of leren te denken en de dagen erna voel ik me rustig.

Bedankt!

Jacquelien,

Als een gespannen veer neem ik plaats op de massagetafel. Na een massage van Hans verlaat ik die tafel soepel, ontspannen en verkwikt. Zijn geheim? Hij masseert met al zijn aandacht, weet precies waar de knelpunten zitten en gaat daar liefdevol mee aan de slag. Kortom, een echte vakman, die ik iedereen kan aanraden.
Carolina P., Haarlem

Naar zowel de stoelmassages op kantoor als de persoonlijke massages bij Life Fit, kijk ik reikhalzend uit!
Het liefst blijf ik 2 uur op de bank liggen!
Het rust-en ontspanningsmoment i.c.m. een lolletje en kletspraatje, maakt dat ik graaaaaag bij je terugkom!
Thankssss….!!!

Joyce de Haan,

De stoelmassages van Dari Gunung zijn voor mij een ideale ‘break’ tijdens de werkdag. De stoelmassage is gemakkelijk in te plannen in mijn werkschema, het is ontspannend, effectief en het maakt me weer bewust van eventuele stresspunten in mijn nek en schouders. Ik kan het iedereen aanraden, vooral mensen die veel zittend werk doen.
Sabine van der Hulst, JenS Psychologisch Adviesbureau,

Onze trouwdag op 20 augutus 2008 was fantastisch.
Op ons feest was ook Hans uitgenodigd samen met zijn massage stoel.
Er zijn veel gasten die dan ook een heerlijke stoelmassage hebben gekregen.
Ze vonden het heerlijk ontspannen en hebben ervan genoten. Het is misschien niet het eerste wat je zou bedenken op een bruiloft maar wij vonden het een groot succes. Onze dank daarvoor aan Hans,
warme groeten Irene en Jeroen

irene van der Lubbe,

Beste Hans,
Met veel plezier heb ik de Kobido massage met je gevolgd. Je hebt heerlijke massage handen. Veel succes met je praktijk!
Hartelijke groet,

Kitty Suijker,

Hey Hans,

Nog de beste wensen voor 2009. Ik wens je in het nieuwe jaar weer heel veel massage momenten toe. En met de kunstlijn vond ik je ook geweldig. Zoveel aanloop en gezelligheid vraagt wel om een herhaling. Tot snel.

Groetjes Joyce

Joyce Elings,

Ons vriendinnenweekend in Callantsoog was perfect, mede door Hans zijn ontspanningsmassage!! Moeiteloos weet Hans iedereen mee te nemen in zijn ontspannen gemoedstoestand en tegelijk had hij oog voor onze vriendinnengroep en ieder als individu. Met z’n professionele en integere massage heeft hij totale ontspanning aan ons vriendinnen-weekend toegevoegd!
Namens de vriendinnengroep, Jessica

Jessica, Callantsoog

Hallo Hans,
De massage op het strand was heel erg lekker.
Ik werd er totaal ontspannen van en voelde me echt heel goed erna!
Hoe je onderandere mijn hand gemasseerd had was goddelijk.
Hans, het is voor herhaling vatbaar.

Laura Schutte-Swaalf,

Stevig onder handen genomen en daarna weer lekker fris als een hoentje de rest van de week aan de slag. Zeker aan te raden.
Ursula van Zantvliet Rozemeijer, Director at MeerBusiness Amsterdam

Vader Dochter Massage onder begeleiding van Hans.
Inmiddels ben ik ruim 6 jaar klant bij Hans en geniet ik iedere twee weken van een heerlijke massage. Nadat ik mijn dochter Tess van 7 een keer mee had genomen naar Hans, bleek dat ze zelf heel graag wilde leren hoe je moet masseren. Hans stelde voor om mij samen met mijn dochter te masseren. Tess vond (en vindt) het geweldig om van Hans te leren hoe je masseert en brengt haar vaardigheden in de praktijk op haar papa. Een ontzettend leuke ervaring voor zowel Tess als mijzelf. Het brengt ons letterlijk en figuurlijk heel dicht bij elkaar. Een echte aanrader voor andere papa's en mama's.

Vader Dochter,

Als verrassing voor de dag van de verpleging hadden wij een stoelmassage kado gekregen en dat was zeer aangenaam en vol energie kunnen we er weer tegen.
OsiraGroep, locatie De Bogt,

Naar zowel de stoelmassages op kantoor als de persoonlijke massages bij Life Fit, kijk ik reikhalzend uit!
Het liefst blijf ik 2 uur op de bank liggen!
Het rust-en ontspanningsmoment i.c.m. een lolletje en kletspraatje, maakt dat ik graaaaaag bij je terugkom!
Thankssss….!!! 🙂
Wat heb ik daarna goed kunnen slapen! 😉

Joyce de Haan, Hoofddorp

De dag begint altijd goed met een ontspannende stoelmassage. De spanning, veroorzaakt door o.a. werkdruk en werkhouding, wordt in korte tijd effectief verminderd waardoor body en mind weer in balans komen. Na de stoelmassage van 10 minuten voelt mijn hoofd weer leeg en licht op mijn schouders. Een heerlijke Energy Boost.
Rachel Langedijk, Peterson Company