Uit de kleren?!

Voor veel mensen is een massage een vernieuwde kennismaking tot aanraking. Maar voor veel mensen kleven er ook nadelen aan een massage, namelijk het uit de kleren gaan. Een oplossing heb ik gevonden in het geven van ontspanningsmassage in de stoel. In een persoonlijk gesprek vertel ik u hier graag meer over. Neem gerust contact met mij op.

Kennismaken

De massage bestaat uit een combinatie van diverse technieken afkomstig uit diverse massagevormen. Tijdens de kennismaking besluit u welke massagevorm uw voorkeur geniet en of de massage in de stoel of op tafel plaatsvindt. Welke vorm van massage u ook kiest, de holistische massage blijft gewaarborgd.

Holistische ontspanningsmassage

Holistische ontspanningsmassage richt zich op zowel lichamelijke ontspanning als op geestelijk welzijn. De holistische visie houdt in dat de mens als geheel beschouwd wordt; lichaam, geest, emoties en contact met de omgeving zijn niet los van elkaar te beschouwen. Lichamelijke klachten staan vaak niet op zichzelf, meestal spelen andere factoren ook een rol. Een holistische massage is dan ook niet alleen op het lichaam gericht maar ook op geestelijke ontspanning. Massages zijn ter ontspanning, het vermindert stress en heeft een goede uitwerking op de algehele gezondheid. Door de ontspanning van lichaam en geest gaan energieën weer beter doorstromen en wordt het zelfgenezend vermogen vergroot.
Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens.

De massage

De massage bestaat uit een combinatie van diverse technieken welke afkomstig zijn uit verschillende massagevormen. De massagevormen zijn:

  • Holistische massage
  • Integratieve massage
  • Diverse stoelmassages

Tarieven

Komt u vaak langs voor uw massage?
Vraag dan naar de voordelige 5-rittenkaart.
Of wilt u een massage op regelmatige basis?
Neem dan een abonnementsvorm.

Voor meer informatie over tarieven, de 5-rittenkaarten en de diverse abonnementen kunt u mij bellen of aanspreken bij uw eerst volgende behandeling.