Bedrijfsmassage

Dari Gunung verzorgt voor bedrijven korte, effectieve stoelmassages.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage aan hoofd, schouders, nek, rug, heupen, armen en handen en speciaal ontwikkeld voor mensen met weinig tijd. De techniek is afkomstig uit de shiatsu, shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Bij de stoelmassages wordt geen olie gebruikt omdat de massage door de kleding heen gegeven wordt.

Stressbestendig zijn is een van de eigenschappen die u als werkgever van uw medewerkers verlangt. Maar natuurlijk wordt er hard gewerkt en natuurlijk zijn er stressfactoren. Belangrijk is dat je de stress de baas bent, dat je met de spanningen kunt omgaan. Zolang spanning en ontspanning met elkaar in balans zijn is er niets aan de hand, per slot van rekening heb je spanning ook nodig om prestaties neer te zetten. Dari Gunung verzorgt bedrijfsmassage voor ontspanning en energie.

Quick Fit Stoelmassage

Aangezien het op de werkplek vaak niet mogelijk is om een gebruikelijke massage van 20 minuten te ondergaan heeft Dari Gunung een stoelmassage ontwikkeld voor mensen met weinig tijd, namelijk een Quick Fit Stoelmassage. Bij een Quick Fit Stoelmassage van 10 minuten wordt specifiek aandacht gegeven aan die probleemgebieden die door u worden aangegeven. Bij de meeste mensen zijn die plekken schouders en de nek.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht, Faculteit der Gezondheidswetenschappen blijkt dat werknemers die op regelmatige basis stoelmassages ontvangen, minder kans hebben op werkgerelateerde klachten.

 

 

Telefoon: 023 – 574 6201
Mobiel: 06 – 402 219 91
Email: info@darigunung.nl