Testimonials

Onderstaand de reacties van enkele zakelijke afnemers.

Branddeli
Haarlemsche Golfclub
.De Raad
.De Raad
.De Raad
Valent
QAS Holidays
FotoLight
Branddeli personeel
Emark
Tri-plus
.De Raad
.De Raad
.De Raad
.De Raad
.De Raad
.De Raad
.De Raad
MyParcel
Emprof
Valent
Valent
.De Raad
.De Raad van Crown Business Center
.De Raad van Crown Business Center
Stevig onder handen genomen en daarna weer lekker fris als een hoentje de rest van de week aan de slag. Zeker aan te raden.”

Ursula van Zantvliet Rozemeijer
Director at MeerBusiness Amsterdam

“Hans is een zeer getalenteerde masseur. Toen ik de eerste massage van hem had gekregen was ik erg positief, maar ook verbaast hoe goed deze massage voelde! Inmiddels hoor ik bij de vaste klantenkring van Dari Gunung. Behalve de ontspanningsmassage op de tafel maak ik ook regelmatig gebruik van de stoelmassages. Ik vind het concept van Dari Gunung heel goed, vooral binnen de zakelijk markt is hier veel behoefde aan. Ik kan iedereen de massages van Dari Gunung aanbevelen”

Maria Hänsel
Sales Manager bij Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Na een stoelmassage van Hans van Dari Gunung kan ik weer QUICKFIT aan het werk!

Joyce de Haan
DGA RBI Corrosion bv

Als ik Hans ergens zie staan met zijn stoel geeft mij dat al een goed gevoel.

Wim Kruyt
‎Directeur MeerBusiness Duin en Bollenstreek

Ontspanning! Even een momentje voor mezelf! En elke maand tel ik de dagen weer af tot mijn volgende afspraak….

Gwenny Mees
Recruiter / Owner at hellopeople recruitment

De dag begint altijd goed met een ontspannende stoelmassage. De spanning, veroorzaakt door o.a. werkdruk en werkhouding, wordt in korte tijd effectief verminderd waardoor body en mind weer in balans komen. Na de stoelmassage van 10 minuten voelt mijn hoofd weer leeg en licht op mijn schouders. Een heerlijke Energy Boost.

Rachel Langedijk, Peterson Company;

Door veelvuldig gebruik van Dari Gunung vanaf het begin van zijn bestaan ben ik nog steeds als zelfstandig ondernemer blessure- en stressvrij!

Van Regteren Makelaars o.g.

Iedere maand een moment van genieten en ontspannen
Even de BV-ik weer opladen. Een cadeautje voor je zelf!

Esther Deinum
Office & Administration Manager
Chiltern International BV

I always feel re-energised, positive and focused after the session!

Saskia Spierenburg
Business Development and Commercial Manager
M+W Process Industries Netherlands

Als verrassing voor de dag van de verpleging hadden wij een stoelmassage kado gekregen en dat was zeer aangenaam en vol energie kunnen we er weer tegen.

OsiraGroep, locatie De Bogt

De stoelmassages van Hans (Dari Gunung) zijn heerlijk! Ik kijk er naar uit als hij langs komt bij Zaamen. Een goede ontspanningsbreak tijdens het werken. Na de stoelmassage ben ik vaak een stuk productiever. Hij voelt goed aan waar de spanning zit en geeft goede adviezen.

Rosalie Smit, directeur MKB-Haarlem

Hans is een vriendelijk en toegankelijk persoon. Onverwacht werd mij een stoelmassage aangeboden. Nadat Hans mij onderhanden nam, voelde ik na een paar minuten de opgebouwde spanning in mijn schouders en nek wegebben. Daarnaast kreeg ik enkele tips mee hoe ik makkelijk zelf wat oefeningen op mijn werkplek kan doen om mijn spieren los te krijgen. Erg fijn om zo ontspannen weer aan de slag te gaan!